Λογότυπο Εταιρείας
close

Φίλτρα

Τιμή

Τιμή

  • 17,00 € - 1.563,00 €

Φύλο

Φύλο

Μάρκα

Μάρκα

Είδος Κοσμήματος

Είδος Κοσμήματος

Φίλτρο αντοχής στο νερό

Φίλτρο αντοχής στο νερό

Χρώμα καντράν

Χρώμα καντράν

Χρώμα Λουράκι

Χρώμα Λουράκι

Χρώμα Μπρασελέ

Χρώμα Μπρασελέ

Σειρές

Σειρές

Κρύσταλλο

Κρύσταλλο

Στο Atofio Kosmima θα βρείτε μεγάλη ποικιλία σε ρολόγια Casio, ανδρικά, γυναικεία και παιδικά. Τα Casio αποτελούνται από διάσημες σειρές ρολογιών με πολλαπλές λειτουργίες, όπως:

Σειρά EDIFICE: διαθέτουν ανοξείδωτο ατσάλινο κάσωμα με μπρασελέ ή λουράκι από δέρμα ή καουτσούκ. Αδιάβροχα (100m) ρολόγια με χρονογράφους και κρύσταλλο ειδικής σκλήρυνσης, ενώ σε ορισμένα μοντέλα υπάρχει κρύσταλλο από ζαφείρι. Κάποια κομμάτια έχουν επίσης δυνατότητα σύνδεσης με Bluetooth.
Σειρά G-SHOCK: ρολόγια από ειδικής επεξεργασίας πλαστικό, διάσημο για την ανθεκτικότητά του. Ψηφιακά αλλά και αναλογικά μοντέλα με πάρα πολλές λειτουργίες, όπως ημερομηνία, φωτισμός, ξυπνητήρια, ακόμα και υψόμετρο και βαρόμετρο σε ορισμένα κομμάτια. Αδιάβροχο (200m) ρολόι, ανθεκτικό σε μαγνητικά πεδία.
Σειρά PROTREK: διαθέτουν περισσότερες λειτουργίες για αθλητές. Κάποια μοντέλα έχουν αυτόματη δορυφορική ρύθμιση ώρας και δυνατότητα σύνδεσης με Bluetooth.

Η Casio ιδρύθηκε στην Ιαπωνία από τον Tadao Kashio, λίγο μετά το τέλος του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου, ωστόσο το πρώτο ρολόι με την υπογραφή της κυκλοφόρησε μόλις το 1974 και λειτουργούσε ηλεκτρονικά. Η εταιρία ανέπτυξε δυναμική παρουσία στον κόσμο της ωρολογοποιίας. Κατασκεύαζε ρολόγια που έδειχναν και την ημερομηνία πέρα από την ώρα, χαρακτηριστικό που για τα δεδομένα της εποχής θεωρήθηκε επαναστατικό. Υπήρξε ανέκαθεν γνωστή για τα πρωτοποριακά της σχέδια, μια φήμη που συνεχίζει να διατηρεί μέχρι και σήμερα.

Ενεργά φίλτρα